Hvem står bak?

Dette er meg! (Foto: Thomas Hegna).
Dette er meg! (Foto: Thomas Hegna).

Lydliv er et intervjuprosjekt startet opp av meg, Marit Grimsrud. Hele livet har jeg vært over gjennomsnittlig interessert i formidling, sang, musikk – i å uttrykke meg, både muntlig og skriftlig. Det har resultert i mange timer med sangtekstanalyser og aktiv lytting av favorittlåtene. Jeg bare elsker følelsen du får når tekst og melodi smelter sammen i et magisk øyeblikk! Få ting kan slå det, eller hva?

Jeg kaller meg selv formidlingsfanatiker, nettopp fordi jeg elsker formidling; både gjennom musikk, bilder, tekst og annet. Derfor endte jeg ikke overraskende nok opp med en bachelorgrad i kommunikasjon fra Universitetet i Agder. Jeg tar nå en mastergrad i samfunnskommunikasjon samme sted. Jeg var tidligere svært aktiv på det kreative skrivesamfunnet Skrivebua.no, og har blogget med ujevne mellomrom siden 15-års alderen. Til daglig skriver jeg om karriere, utvikling og kommunikasjon på maritgrimsrud.com. Det var også her idéen om Lydliv startet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s